2010年6月7日月曜日

本日のメニュー

今の季節は、おいしい野菜がいっぱいです。それとは関係ないのですがきょうの朝食は、おソバにしました。庭で穫れた野菜などを使ってとてもヘルシ–な朝を味わいました。
*左からワケギ,ダンディライオンのおひたしと山椒葉の酢みそ,しそ,ミツバ
There are so many delicious vegetable in season right now. Breakfast today was cold Soba noodles. And we picked fresh garden vegetable to go with Soba. Very healthy breakfast we had.
*Scallion, steamed Dandelion with Sansyo Vinaigrette Miso, Shiso, Mitsuba

夕食は、素朴な和食
*左下からを
:卵,オイスターマッシュルーム、玉葱,人参,ピーマンの黒胡椒炒め にしそのトッピング
:ひじきの炒め煮:毎度のぬか漬け:冷や奴(貴重なミョウガを たっぷり)
:明太子(ユミちゃんのお土産)
Simple Dinner
* Egg Omelets with oyster mushrooms, white onion, carrot, green pepper, Japanese black pepper, and Shiso on top.
• Hijiki kelp, Nuka Japanese pikles, Cld Tofu with Fresh Myoga.
• Cod roe from our friend Yumi .

0 件のコメント:

コメントを投稿