またまた冷やし中華どす。今回のトッピングは、残り物三昧、使用した麺は中華三昧てな訳です。材料は、14種類(麺とタレを除く)を使っております。面倒くさいのですが食べるととても元気が出るのです。と思っております。楽しく美味しく食べる事は、とても幸せになるのだと、つくづく思う今日この頃です。
チキン、貝割れ、青ネギ、キュウリ、小松菜、せり、トマト、シラントロ、ゴーヤと卵と豆腐のチャンプル,マッシュルーム、セロリとニンジンの炒め物の計14種類
14 kinds of toppings. Chicken, Kaiware Daikon (Daikon sprouts), Scallions, Cucumbers, Komatsunas (Japanese spinach), Seri, Tomatoes, Cilantro, cooked Goya (Bitter melon) w/ Eggs & Tofu, Mushroom, Cooked celery & carrots、and grounded Sesame Seeds.
Again, we made cold noodles, Jumbo version!! At this time we made from left over veggie and cold chickens and add some fresh veggies. There are 14 kinds of toppings. And we used instant Noodle called "Chuka Zanmai", so sauces and noodles came with in the packages. Delicious foods make us happy and lively.
0 件のコメント:
コメントを投稿